大角咀成条街都系美食,芸芸之中当然要逐间试啦👋🏻红米米饭主题餐厅其他地方都有分店,价钱真系好吸引🙈 $50有找就埋到单好似每日嘅是日套餐都唔同㗎☺️同事们当然头也不回就入咗去了😂六点后晚市只系加多$4😂抵就抵食 味道如何呢?铁板地狱肥牛炒乌冬 配送荔枝冰红茶 $48呢个系我觉得最好食,阵阵麻辣味涌上来,唔会过辣,亦唔会无味。估唔到麻辣味同乌冬可以咁夹😍😍😍加埋肥牛边有得输先,如果分量多少少就好啦。自家巨人汉堡蛋包饭 $48呢间蛋包饭都好出名,果然系比较好的一碟炒蛋非常之滑☺️ 入面系茄汁饭!不过茄汁味唔重呀,幸好有咖哩汁拌饭吃。吞拿鱼蟹棒焗饭 $41 这个没太大惊喜,都是白汁焗饭,胜在价钱够平芝士鸡扒乌冬 $40芝士冇乜芝士味,鸡扒质素还好,汤底不错。南瓜焗饭 $40呢个南瓜同饭都唔得,个味和口感都有点怪快的,这个真的不推介。葱烧肥牛铁板饭 $43呢个好明显系类似Pepper Lunch😂幸好食落口感味道都不错👌调味上相差咁啲啲,份量也偏少。
好似每日嘅是日套餐都唔同㗎☺️
同事们当然头也不回就入咗去了😂
六点后晚市只系加多$4😂抵就抵食 味道如何呢?

铁板地狱肥牛炒乌冬 配送荔枝冰红茶 $48

自家巨人汉堡蛋包饭 $48
呢间蛋包饭都好出名,果然系比较好的一碟

吞拿鱼蟹棒焗饭 $41
这个没太大惊喜,都是白汁焗饭,胜在价钱够平

芝士鸡扒乌冬 $40
芝士冇乜芝士味,鸡扒质素还好,汤底不错。

南瓜焗饭 $40

葱烧肥牛铁板饭 $43