话说好多人都话大角咀系一个美食区,d食物有番咁上吓质素之如,价钱亦都非常贴地。平时比较少嚟呢头,今次咁啱喺附近出job,就book咗@lavigne_ig 呢间西餐厅食埋饭先番屋企入到餐厅,环境舒适,墙身用咗🦌同树林营造一个梦幻嘅气氛,而店员嘅服务都真系好好,好有耐性咁讲解今晚嘅餐单俾我哋听,值得一赞 👍🏻软壳蟹南瓜意大利饭📍$108上咗一只超大只嘅软壳蟹🤤 超多膏,脆得嚟唔会干噌噌👏🏻👏🏻 意大利饭嘅蟹味都非常出,夹杂咗淡淡嘅南瓜香,唔觉唔觉就食哂成碟饭😂酱烧熊本牛肉粒意粉📍$108酱汁用咗teriyaki sauce,味道浓郁,同半熟嘅牛肉粒真系好夹紫椰菜薯蓉汤配蒜蓉包 & 牛奶布甸📍跟餐+$15第一次饮紫椰菜薯蓉忌廉汤,味道好浓,而且感觉好健康。加埋好脆嘅蒜蓉包,水准非常之高。甜品方面,牛奶布甸口感嫩滑,但有淡淡的牛奶味,好食得来又唔会太腻

软壳蟹南瓜意大利饭📍$108

酱烧熊本牛肉粒意粉📍$108