2023-02-06
出咗去奥海城shopping完朋友觉得商场入边冇咩啱佢食,于是决定行过去大角嘴个边睇下;-)行晒成条街俾呢个唯一一间蓝色店面嘅舖头吸引咗,系一间中价位嘅西餐厅,感觉系度食西餐气氛都几好好快就入咗座🤩环境好阔落好舒服,正中间有个大screen播住唔同国家嘅景色同外国音乐, staff service都非常nice!—————————————————————📍 COBALT地址: 大角咀利得街36-38号地下1A及2G号舖✍🏻/食评/◍ 明太子蟹肉天使面 $178摆盘好靓,天使面煮得啱啱好,软硬适中,好挂汁,而明太子酱汁带有微辣之余食得出一粒粒明太子粒,感觉好creamy,蟹肉份量都不错~😝◍ 加拿大保湿猪胺配薯蓉 $268见到main course几个菜都想试下,一于试餐厅推荐嘅招牌菜式, 猪胺肉质鲜嫩,呈粉红色,薯蓉改咗薯角,热辣辣上台十分香脆,咸度刚好
—————————————————————
📍 COBALT
地址: 大角咀利得街36-38号地下1A及2G号舖 ✍🏻/食评/
◍ 明太子蟹肉天使面 $178
◍ 加拿大保湿猪胺配薯蓉 $268