2024-07-05 716 浏览
大角嘴超足料夏威夷盖饭One Poke Rock因为钟意tuna,次次都系食呢个,如果你地食过其他话我知吖😋Ocean’s heart 情芯双鱼 (吞拿鱼、黑松露鱼蓉、粟米芯、枝豆)🌈 黑松露鱼蓉几好食,枝豆系自己好钟意食既,吞拿鱼正常,粟米芯好有surprise有爽脆!🌈Base拣左一半寿司饭一半沙律菜,沙律菜好新鲜好多款式㗎,加埋啲sause好好食😋🌈上面既seasoning有好多可以拣,呢度系拣左紫菜丝、黑白芝麻、木鱼丝、花生碎,另外仲可以拣埋椰子碎、辣椒碎🌈个汁系honey mustard!!酸酸甜甜好开胃㗎😋有时做嘢做到2点先有得出嚟lunch,我都会拣呢度❤️One Poke Rock📍大角咀博文街19号舖#大角嘴 #大角嘴美食 #夏威夷拌饭 #pokebowl #tunapoke #tunapokebowl #寿司饭 #sushilovers #salad #healthyfood #healthylifestyle #protein #proteinshake #香港美食 #香港好去处 #pokebowllove #foodphotography #foodblogger
大角嘴超足料夏威夷盖饭
One Poke Rock

One Poke Rock
📍大角咀博文街19号舖

#大角嘴 #大角嘴美食 #夏威夷拌饭 #pokebowl #tunapoke #tunapokebowl #寿司饭 #sushilovers #salad #healthyfood #healthylifestyle #protein #proteinshake #香港美食 #香港好去处 #pokebowllove #foodphotography #foodblogger #hawaii #hawaiilife #hawaiifoodie #hkfoodie #hkfood #🦊🐰 #𝒻𝒾𝓈𝒽ℯ𝓃𝒿ℴ𝓎𝓁𝒾𝒻ℯ
  • 我全都要
  • 加州热浪