2020-08-23 38 浏览
今日去左一间非常日式嘅外卖店,餐牌唔算好贵,但人流都keep住几多,就试下,觉得几有惊喜😋😋一入去见到摆满左好多块好似手掌咁大既虾饼,有好多馅料拣,例如日式咖哩软壳蟹、墨鱼、焦糖蕃薯等,部分味道仲有Q版俾你浅尝,都几正😝另外仲有便当、burger for正餐~牛油果软壳蟹汉堡 ($65)呢个burger应该系咁多款之中最贵的,但都真系几足料👍🏻 见到软壳蟹系即叫即整,牛油果酱又多到漏,个Burger食落去口感几丰富,食完都几饱,对女仔黎讲😛 当然如果系大食既你就岩食便当多D,有个饭团+主菜,都好香🌟🍤樱花虾虾饼 ($30)咁大块虾饼真系第一次食,虾味真系好出,而且个味道唔artificial,而樱花虾都洒满左整块饼,所以每一啖都食到樱花虾🍤 满足🥰
牛油果软壳蟹汉堡 ($65)
🍤樱花虾虾饼 ($30)
  • 牛油果软壳蟹汉堡