2011-03-12
对于"七福神"ge食物印象一向唔错,如以往食完要我俾食评,我一定会俾个"笑脸"但今次真系不得不俾个大大个ge"鞋口鞋面"!!!最大ge原因我谂系因为佢地推出左个『任叫任食』ge活动;搅到食物质素直线向下滑一入去男友话『任叫任食』食物一定冇以前咁好,所以都有晒心理准备,只系估唔到会『冇咁好』得咁利害!!!寿司:一黎ge时侯有d呆左,旧饭真系大到离谱,而旧鱼生可以系饭ge一半,虽然唔系旧旧都系咁,但只要食一轮寿司,所谓ge任叫任食好似已经唔多关你事,因为已经俾d醋饭质饱>.<刺生:可以选择的唔多,但都好三文鱼食;希灵鱼同鲍鱼片就冇踪影,一定有d失望。同埋食得出唔系好新鲜,亦冇咩鱼油,但一定好过食寿司!!蟹籽沙律:呢个其实几好,青瓜丝好新鲜爽口,系d千岛浆多得滞,多到其他味系食唔出的食物方面,佢地做得任叫任食都知道冇得要d咩要求,我同男友2个茶杯都未饮,我见到我𠮶个成个杯内都系油,但见到佢地咁忙都冇出声要佢地换(依加谂起自己对个茶杯咁冇要求都有d吃惊=.=") 招呼我地入坐同解释任叫任食同照价点ge服务员态度唔差,好有耐心,而上食物ge店员态度亦唔算恶劣,食到尾声本黎都谂住俾
食物方面,佢地做得任叫任食都知道冇得要d咩要求,我同男友2个茶杯都未饮,我见到我𠮶个成个杯内都系油,但见到佢地咁忙都冇出声要佢地换(依加谂起自己对个茶杯咁冇要求都有d吃惊=.=") 招呼我地入坐同解释任叫任食同照价点ge服务员态度唔差,好有耐心,而上食物ge店员态度亦唔算恶劣,食到尾声本黎都谂住俾个『ok』但系个埋单𠮶位令我改变主意,佢𠮶种狗眼看人低ge眼神真系叫人唔想再去食
$368.6两位,下次想食同类ge任食?不如去屯门ge『串』好过