2020-06-10 5987 浏览
忍唔住,第一次写食评希望酒店睇到会作出改善食过好多年dinner buffet都好满意,见到有榴连tea buffet 咪黎试下。唉,点知非常失望差左好多,榴连甜品同the market 争太远1. 原来tea buffet海鲜冻盘得熟虾 同青口2. 以前dinner buffet系有鲍鱼粥,tea系白粥3. 致命伤,系要抢!!的榴连甜品长期排队,个cake一出就成班人抢,因为系自己切,前面的人切到鬼禁大件,我排第五个都拎唔到。仲有出左几次蛋糕之后就停一轮先再出,榴连pan cake 仲系一个钟头就话冇。我同老公2个人排左n次只拎到禁多(已经坐正系cake附近)4. 味道大不如前,一般放题都过佢5. 重味精,食完饮左成晚水6. 唔干净,我同老公食完都即肚疴(怀疑系芝麻八爪鱼出事) 7. 全个buffet最好味系支雪条整体质素下降得非常严重,有的怀疑转左厨房月尾book左餐dinner buffet 已俾订金,希望会有改善
忍唔住,第一次写食评希望酒店睇到会作出改善

1. 原来tea buffet海鲜冻盘得熟虾 同青口

4. 味道大不如前,一般放题都过佢
5. 重味精,食完饮左成晚水

6. 唔干净,我同老公食完都即肚疴(怀疑系芝麻八爪鱼出事)

7. 全个buffet最好味系支雪条

整体质素下降得非常严重,有的怀疑转左厨房

2020-06-06
下午茶