呢间水准同价钱都成正比, 而且觉得抵食… $198已经包1 Starter + 1 Main, 店舖都几适合打卡🤣🥢Baked Meatballs呢个肉丸有牛肉,猪肉,水牛芝士再加蕃茄酱而制, 酱汁中和左油腻感, 唔错👍🏻😋: 🌟🌟🌟🌟/5🥢Spring Chicken (Half)意大利烤春鸡有啲慢煮feel, 有菠菜同蘑菇垫底, 反而配菜可带出肉味。😋: 🌟🌟🌟/5🥢 Ox Cheek pappardelle Pasta阔条面烟韧够厚度听闻系手工意粉, 牛颊肉质嫩滑煮得岩岩好😍 加上浓郁既酱汁, 我几钟意食呢个☺️😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5🥢 Tiramisu $78 呢个甜品比预期中细份, 同埋咖啡同酒味唔太够。但杏仁味比较重, 所以我本人就觉得一般。😋: 🌟🌟/5🥢 Clams $128鲜蚬配搭White wine cream几吸引, 再加上法包有啲食唔停口🤣😋: 🌟🌟🌟🌟/5呢间水准同价钱都成正比, 而且觉得抵食… $198已经包1 Starter + 1 Main, 店舖都几适合打卡🤣🥢Baked Meatballs呢个肉丸有牛肉,猪肉,水牛芝士再加蕃茄酱而制, 酱汁中和左油腻感,

🥢Baked Meatballs
😋: 🌟🌟🌟🌟/5

🥢Spring Chicken (Half)
😋: 🌟🌟🌟/5

🥢 Ox Cheek pappardelle Pasta
😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5

🥢 Tiramisu $78
😋: 🌟🌟/5

🥢 Clams $128

🥢Baked Meatballs
😋: 🌟🌟🌟🌟/5

🥢Spring Chicken (Half)
😋: 🌟🌟🌟/5

🥢 Ox Cheek pappardelle Pasta