2022-10-08
1924 浏览
早晚开始有d凉意,又系时候开始食大闸蟹😋😋作为今年第一餐,当然拣任食,一于食个痛快😍🦀大闸蟹放题 $528大闸蟹可以拣清蒸、太雕蒸或者油盐焗👍🏻三款煮饭都各有特色,不过我都系最钟意食清蒸😋😋大闸蟹size正常,而且只只都爆膏,蟹膏味道浓郁回甘🤤🤤▫️特盛三式(位上)-鲍汁扣原只鲍鱼伴百灵菇-金汤小米烩辽参-蟹粉扒豆苗鲍鱼又淋又入味👍🏻系卖相争旧西兰花或者小棠菜会靓d🤣🤣我最钟意就就系个蟹粉扒豆苗,2人份有一大碟都食晒😋▫️片皮鸭片皮鸭d皮非常饱满,食落松化,师傅密密片我地就密密食😂😂仲可以一块饼皮包劲多鸭片,爽😆▫️小菜及主食惊净系食蟹唔够,仲有多款主食同小菜可以拣😋我就推介干煸四季豆同埋脆卤豆腐👍🏻👍🏻仲有糯米饭都系入秋之选🥰 不过专注食蟹,都食唔到几多小菜🤣▫️甜品甜品款式好多,有驱寒暖胃姜汤蕃薯糖水、芒果布甸、杨枝甘露、脆麻花、千层糕、红枣糕,仲有杏仁茶 🥰🥰
🦀大闸蟹放题 $528
▫️特盛三式(位上)
-鲍汁扣原只鲍鱼伴百灵菇
-金汤小米烩辽参