2023-11-24 132 浏览
忽然妈咪话兴起想打边炉,左揾右揾都唔知择边度好,见到一间都几多好评,睇到环境同食物都唔差,今晚一家四人就系相马渡过,我地入场时人流算多,不过好快就有位,等一阵就入得,呢度既职员都好有礼貌,态度好好,睇到佢既价钱好抵食,既市既话都系$498,仲要系任食,食物种类选择多,一落单坐好D野食就好快到!🧡有我最想食既大闸蟹,好大份,又重称,熟到金黄色,刚整起好够热,咬落去有好多蟹肉,好清甜,最开心系任食添!🩷跟住有成兜海鲜,全部放埋一兜劲丰富,装到满满,睇到都流晒口水啦,大头虾好清甜,好有肉地,仲有鲍鱼,上面都放满晒蒜蓉,加上海鲜咪道更加香,仲有青口、海虾等等…..!🧡美国特选牛肩胛已经排得好整齐,一份份咁出比我地,刀工好好,脂肪同牛肉好平均,口感好好,同时散发著阵阵牛味,佢既优质豚肉都好好食,肉质软腍好滑,都系用上等靓料,早前试过系出面食过好鞋口,呢度系唔会鞋口!❤️最特别又过瘾既系好似去咗酒楼咁,有即叫即蒸既点心,有包又有虾饺,真系好特别,我地都赞同话好好食,妈咪话最钟意食点心啦!