2021-03-12
🇭🇰神虎麺商店·呢间我bookmark左好耐架啦 我见佢openrice D相超靓 因为佢排得好靓😌😌不过佢系系bakehouse隔离既 所以大家睇清楚 唔好排错队啊😈😈·神虎沾面$116我觉得佢整体都几好味 佢个面质地唔错而且都几挂汤 而且佢有个入面有好多鱼仔既醋比你加落个汤度 我觉得加左有D海鲜既咸香味 层次感丰富超多🤤不过佢个汤唔算好热 而且佢个碗冻得超快 所以无咁开心😭😭·大阪式炸猪柳$52佢个炸猪柳系weekend限定既 我地系睇menu见到佢横切面中间粉嫩嫩 好吸引就嗌左 完全无失望😍😍佢系真系炸得好脆 而且肉质好好 淋得黎仲系好嫩 超好食 可惜佢上碟无切开 影唔到比大家睇😈佢椰菜丝上面仲淋左D山葵酱 好夹🤤·叉烧蛋饭$58佢个太阳蛋煎得超靓 用佢既蛋汁捞饭好好味 而且佢下面都几多叉烧粒 佢仲要系用猪腩肉 所以口感好好🤤🤤·#rbyeat#rby日本菜#rby湾仔 #rby大角咀·📍湾仔大王东街6-16号安东大厦地舖📍大角咀埃华街74号大同新邨大成楼地舖
神虎沾面$116
大阪式炸猪柳$52