2023-04-09 173 浏览
当日女朋友话去何文田食野,我心谂个头有咩野好食呀⋯⋯点知约左系旺角东站等,中谂紧又要转车,又唔知食咩野,之后先话行5分钟就到,中要打边炉,心谂旺角甘多要走到何文田问号?点知原来何文田系指隔左条火车轨,真系五分钟左右就到,上到去个场都几大,而且坐位都几阔落。睇左几个餐都唔知食咩好,几个都几好,又唔算好贵,最后叫左两个餐,又食牛,又食海鲜一次过满足两个愿望,个煲叫左个愉妃养生药膳醉鸡窝,药膳味劲重,又多料,搅到我当汤甘饮左三碗,鸡后上,质数很不错,之后马上见到待应拎住好大只牛,心谂冇甘订夸张嘛,点知真系我地个牛餐,无论食或者打卡都一流,但质数真系唔差,由于个汤太正,连酱料都冇去拎,之后上埋个海鲜,哗,就甘睇又系好唔错,食落又真系非常唔错,好新鲜,无论蚝,蛏子,虾等,正大满足,可以再encore
大满足,可以再encore