🔥呢间走中高档任食火锅路线,全店中式装修风格,灯饰亦好有特色,座位属于卡位好舒服,冷气亦都好够,任饮任食打边炉劲爽,打边炉最紧要多嘢食,食材又够新鲜!❤️爵爷套餐🥢 $388主菜六选一,烤鱼、酸菜鱼、鸡煲...全部...都可以拣,之后仲有火锅汤底(八选一),一个套餐有晒咁多嘢食,几抵!🐟豪华时令刺身套餐先有前菜同刺身拼盘,刺身全部都好新鲜呀:鲍鱼够爽口,三文鱼够肥美,带子够鲜甜,具有日本刺身店质素,高质算唔错!🌶️🐓🥢重庆鸡煲呢度嘅鸡煲沿用正宗鸡煲嘅调味料,超级惹味,鸡肉大大件吸收晒啲精华,算解到鸡煲嘅瘾!🔥🥢平时鸡煲再加汤,会令到汤底变得浑浊,呢度嘅火锅汤底全新俾我哋,拣咗比较清润嘅花胶美人汤,入面加咗大量花胶同杞子,呢款汤底可以中和一下之前食鸡煲嘅辣,花胶数量都不少,配合不同肉类、蔬菜亦都好夹!🩷爵爷尊享美食 (各一)顶级首切牛拼盘牛肉比肥牛厚切少少,所以更加有浓郁嘅牛肉味,打边炉一流!🦐豪华海鲜拼盘 (时令4至6款)包括4-6款时令海鲜,当中有我最爱生蚝、另外鲍鱼、贝类同埋海虾🦐都好鲜甜,喜欢海鲜嘅朋友一定满意!😋手打肉丸其中我最钟意虾丸,真系由虾肉碎碎整成,食落去弹牙有口感!🧃任饮

❤️爵爷套餐🥢 $388

🐟豪华时令刺身

🌶️🐓🥢重庆鸡煲

🩷爵爷尊享美食 (各一)
顶级首切牛拼盘
牛肉比肥牛厚切少少,所以更加有浓郁嘅牛肉味,打边炉一流!

🦐豪华海鲜拼盘 (时令4至6款)

😋手打肉丸
其中我最钟意虾丸,真系由虾肉碎碎整成,食落去弹牙有口感!

🧃任饮
成个雪柜劲多嘢饮选择,饮咗竹蔗茅根下下火,亦都有其他罐装包装饮品,无糖茶品亦都有。

仲有Haagen-Dazs雪糕🩷每人一杯 🍨
🧡劲多嘢食,食得超开心,饱到上心口,刺身肉类质素都唔错,一次过食晒咁多嘢超满足!

原来🎂寿星有免费优惠 (生日前后8天都可以,八位以上成人就得),下次有朋友生日可以过嚟庆祝!(*‘ v`*)

✨呢度服务都几好,会主动过嚟换碟,帮我哋调教鸡煲火候,有时亦都主动帮我哋加汤,呢度可以加分!

🥢渌鼎记 (旺角)
📍旺角弥敦道601号创兴广场5楼
  • 豪华海鲜拼盘