2023-06-01 1307 浏览
之前想食好耐,但系每次过去都见到好多人排队,所以放弃咗。今次平日假期去碰下运气竟然唔使排队,所以就冲左入去!去到剩返几张空枱,侍应姐姐就叫我哋坐去近窗口位𠮶张。同朋友都想试吓两款唔同嘅嘢,所以嗌咗一个鸡一个排骨,我哋下昼去到已经冇波霸珍珠,如果想试嘅可能仲要再早啲去,假期都有精选便当,但系我哋食三点左右已经卖晒呢个系正常份量嘅手撕鸡便当,如果女仔来讲咁样就会啱啱好,因为佢有粉丝同埋有饭,会建议全部捞埋一齐食当然唔少得佢嘅招牌卤排骨便当,佢块排骨超大块一个女仔应该食唔晒,大过我块面,肉质都好厚实唔会食到好干,净系食佢已经够饱左边𠮶个仲要系多饭嘅份量,个人好钟意食卤肉汁,所以都叫左多汁。手摇查因为冇咗波霸珍珠,所以叫咗白玉,反而好钟意建议大家都可以试吓台南虾卷唔系烟韧𠮶只虾肉,但系都好足料。整体感觉不错。
之前想食好耐,但系每次过去都见到好多人排队,所以放弃咗。
今次平日假期去碰下运气竟然唔使排队,所以就冲左入去!

去到剩返几张空枱,侍应姐姐就叫我哋坐去近窗口位𠮶张。

手撕鸡便当

那个卤排骨便当

台南虾卷唔系烟韧𠮶只虾肉,但系都好足料。
整体感觉不错。

手撕鸡便当