有日同铁饭脚游走几区再速逛葵广,行到脚仔软又肚仔饿,就想舒舒服服咁坐低食个癫拿😛 我拣左喺葵广附近既西餐厅小店𝙱𝚛𝚒𝚕𝚕𝚒𝚊𝚗𝚝 𝙲𝚘𝚘𝚔𝚒𝚗𝚐 💁🏽‍♀️Dinner Set ($398)➿ 意大利牛肝菌忌廉汤菇菌味好浓郁,几真材实料👍🏼➿ 餐包冇谂过餐包都咁高质,感觉应该系自家制既☺️ 两个口味分别系芝麻同埋黑糖,包包都好突出到原材料既味道😀➿ 一口什锦并盘 (+$50)未食过前菜系咁有惊喜,令我好期待之后既主菜🤭 仲要有干冰上,大餐最紧要就系要呢d仪式感😛 四款一口小食都做得好精致啊✨ 其中三款都有海鲜,又鲜味又开胃😋 我自己最钟意就系个个米纸卷,细细旧都可以做到皮薄多料👍🏼➿ 加拿大北寄贝•玻璃虾•鲜海虾配龙虾汁意粉海鲜鲜味得黎,又几有层次🧐 因为有玻璃虾刺身,又有虾仁,生/熟既海鲜质素都高~ 特别一提个龙虾汁系餐厅特调既,好真材实料啊👍🏼➿ 炭烧美国肯琼香料“巨大厚切”猪肉眼扒配烧菠萝•杂菜沙律•烧汁猪肉眼扒处理得不错,虽然厚切,但系肉质几嫩,而且好juicy,加埋新鲜菠萝🍍食一齐食,一流啊😋 冇谂过西餐小店整体食物咁高质~ 期间都听到餐厅电话密密响落booking,有兴趣去食大

Dinner Set ($398)
➿ 意大利牛肝菌忌廉汤
菇菌味好浓郁,几真材实料👍🏼

➿ 餐包

➿ 一口什锦并盘 (+$50)

➿ 加拿大北寄贝•玻璃虾•鲜海虾配龙虾汁意粉

冇谂过西餐小店整体食物咁高质~ 期间都听到餐厅电话密密响落booking,有兴趣去食大餐记住book枱啊!📞