2017-10-30 196 浏览
放工松一松,凉凉地去食个韩烤先醒起佐敦新开左间韩家庄韩式烧烤,一于去试下先入座后,立即出去睇吓有咩食先,实在太丰富,凉拌已经有12款,酸萝卜丝酸甜适宜有少少辣辣地,白菜仔有麻油香,泰式凤爪腌得入味,韩式泡菜及萝卜,味道刚刚好,不会太辣,顺便去饮品柜拎我钟意饮既韩式忌廉沟鲜奶汽水同啤酒,同老公啤啤佢先食完凉拌之后,就食一啲熟食先,熟食都有好多选择,有泰式冬阴公汤、炸薯饼、炸鸡翼、炸煎堆仔、牛尾骨、韩式炒粉丝、咖喱炒蟹、炒蚬、寿司、鱼生、龙虾沙律、东风螺,食完热荤已经饱左一半,不过仲有30样烤肉,蔬菜,点可以咁快停手呢最基本的有羊肉、牛肉、猪扒、鸡肉、鸡翼、牛仔骨、鸭肾⋯但我推介大大条鱿鱼须,爽口弹牙,仲有大大只海虾,肉质鲜甜,食咗太多肉,要食番啲蔬菜,南瓜香甜,翠玉瓜新鲜,少不了喜欢的鸡髀菇及茄子。食到肚都胀埋,但仲有甜品及生果,最惊喜有部棉花糖机,有得玩又有得食呢度值得赞既系,肉类味道腌得刚刚好,种类多,地方整洁(因为曾经去过一些任食的烧烤店,地下是很油很滑,食物杂乱),坐位间空间足够,员工们亦有礼貌
放工松一松,凉凉地去食个韩烤先

醒起佐敦新开左间韩家庄韩式烧烤,一于去试下先

,爽口弹牙,仲有大大只海虾
食到肚都胀埋
,但仲有甜品及生果,最惊喜有部棉花糖机,有得玩又有得食