2021-06-17 58 浏览
好耐无来大鸿辉觅食啦, 以前一想打边炉都会过来依栋大厦试新店.. 今次试6楼嘅极品靓锅,时间尚早餐厅唔算多人, 地方宽敞唔会烟雾弥漫, 好正就算叫到成枱都系都唔会逼迫点左B餐,本身附带汤底都有不少选择, 同朋友想加个特选汤底~极品花胶鸡煲趐汤底($50)岀去自助完酱汁后,先饮左一碗汤几浓郁,餐前小食秋葵同泰式凤爪正常野 !而套餐b免费供应嘅牛肉样样都试左, 每碟份量唔多但任食怕咩㖞 😋最欣赏系每份牛都附有纸条提醒煮嘅时间同标签牛名称。以放题牛质素绝对对得住价钱,封门柳肉味浓,而肥牛油花都好靓,食多几转已经值回票价。其他海鲜丸物都系以入座人数上碟份量唔会造成浪费,依点超赞 😚 大部分材料都免费供应,试左佢嘅虾蚬,虾大只又爽口弹牙,由于我都饱无再试其它, 小胃王去食任食真系有点吃亏😂😂饮品蔬菜雪糕都系岀雪柜任拎, 平时怕糖份高都好少饮纸包饮品或罐装汽水,比我见到店自家泡的冷茶超开心,似乎比较健康, 饮多几支都唔怕。而蔬菜款式都多样,菜控肯定多选择!