2020-11-04
一直都听闻过呢间生煎包好好食,终于有机会试到啦! 必点推介---- >坚信号生煎包 见到每一台都会点就知佢有几吸引啦 ! 一咬开超多肉汁,多到好似饮汤咁,而且个汁好清好鲜,超正呀! 同埋,只只都煎到个底好脆,绝不马虎 (温馨提示:唔好一口食野,因为真系好多肉汁喷出黎,热亲个口就唔好啦!) 鸡丝粉皮 上海野又点会少左佢呀!个粉皮好滑又好薄身,而且青瓜丝同鸡肉丝份量比例刚好,每一口都可以食到两者,好多时其他店得青瓜丝,肉都揾唔到!呢间好得呀 蒜泥白肉 粉皮同鸡丝粉皮一样,都系咁滑身。佢地蒜头好多,够我块块肉都可以包一堆蒜头咁食,岩晒蒜容怪既我 京汁茄子 一直都系我最爱的小食 茄子超超超超超软身,份量又多,CP值超高 呢个可以做必选之一 红油抄手 个皮好薄,入面既肉好多,好涨POPO呀! 同埋好钟意佢个汁,起初以为佢好辣,点知唔系,原来系慢愎麻辣出黎,个感觉好正呀! 上菜时间好快,同埋店员超有礼貌,整体好好!
必点推介---- >坚信号生煎包
鸡丝粉皮
蒜泥白肉
京汁茄子
呢个可以做必选之一
红油抄手
上菜时间好快,同埋店员超有礼貌,整体好好!