2021-06-01 158 浏览
天台上的休闲点如果weekend唔想咁多人,就要拣一间位置比较偏僻少少嘅地方,就例如呢一度😎。但都系尽量避开个lunch hour 最好🤭朋友一早就约呢间cafe 放左入去佢既wish list 度,虽然我哋已经一早book枱,但都只可以坐吧枱🙄不过坐吧枱都坐吧枱几好,就系可以R水吹🤣今次我就试咗个Uji Megumi Matcha Latte,佢有好香嘅茶味,比较浓,同埋比较多渣🤣但我钟意,我钟意比较浓味嘅茶😎由于系tea time, 我地无叫饭个d,但我地嗌左个日式嘅pancake,冇谂到,原来佢系会有惊喜㗎,佢有块胶片围住佢,一攞开个胶片呢,个pancake上面啲酱就会到落嚟,就会变成好似一只魔鬼鱼一样🤣食下吹下水甘又一日,时间其实好快过,尤其系讲无聊野既时候~呢度真系好啱倾计,只系嘈咗啲啲😅
天台上的休闲点

食下吹下水甘又一日,时间其实好快过,尤其系讲无聊野既时候~

呢度真系好啱倾计,只系嘈咗啲啲😅
  • Uji Megumi Matcha Latte