2021-06-01 107 浏览
近排见到呢间全新嘅渡假风cafe都几靓🏝所以讲唔停上次就趁星期日放假黎食个tea打下卡啦♡︎Caramel Double Cheesecake $55呢个蛋糕好食!本身谂紧会唔会好甜好漏 但系佢完全唔会😮 蛋糕分咗三层 中间夹咗一啲焦糖苹果粒 同埋有lotus饼碎 口感好丰富 几推荐大家试呢一款!French Toast with Mixed Fruits $78个多士好够脆 食落甜甜地 而旁边嘅cream系超级轻盈 配埋生果食几唔错😚Chocolate (Iced) $48朱古力超级淡味 唔建议点🤢Latte $40讲唔停就拣咗nutty 饮落几滑而且拉花几靓🥰整体黎讲 讲唔停觉得呢度嘅甜品都几唔错 出面个打卡位亦都几靓 大家如果想打卡又唔想热到出晒汗嘅话 呢到都系一个唔错嘅选择👍🏻 不过提提大家 如果大家想坐出面嘅座位打卡影相 就要嗌外卖唔可以堂食呀~

Caramel Double Cheesecake $55

Chocolate (Iced) $48