2023-10-30
我今次去咗间装修好有特色嘅小店,入面嘅室内设计相当有意思。佢哋嘅菜式亦都系好有创意,混合咗日本同意大利风味。🇯🇵🇮🇹秘制烤牛骨筒配汁煮牛肋肉呢道菜真系令人惊艳!牛骨筒嘅汁香渗入牛肋肉,入口即化,牛肉味道超浓郁🐮北海道带子红虾他他北海道带子鲜嫩,红虾Juicy,两者结合得天衣无缝,鲜味十足😗意式蕃茄烩墨鱼仔墨鱼仔烩得好啱火候,加上酸甜蕃茄酱汁,非常开胃🥰香辣魔鬼原只波士顿龙虾用日本香蒜再加上避风塘炒法去处理波士顿龙虾,少少辣好香口,真系魔鬼般嘅享受!🤣鸡肉鲜蕃茄忌廉汁贝壳粉配辣肉肠呢个组合真系特别,蕃茄忌廉汁好挂汁,加埋辣肉肠,好有口感🥳意式青衣鱼柳配蛏子意大利饭鱼柳同蛏子好新鲜,意大利饭吸晒佢哋嘅海鲜精华味道,非常美味🤩Blue Kiss呢杯Cocktail好靓,饮落口少少酸酸甜甜,仲有少少柠檬嘅味道,开胃或者解腻一流👍🏻
秘制烤牛骨筒配汁煮牛肋肉
北海道带子红虾他他
意式蕃茄烩墨鱼仔
墨鱼仔烩得好啱火候,加上酸甜蕃茄酱汁,非常开胃🥰
香辣魔鬼原只波士顿龙虾
鸡肉鲜蕃茄忌廉汁贝壳粉配辣肉肠
呢个组合真系特别,蕃茄忌廉汁好挂汁,加埋辣肉肠,好有口感🥳
意式青衣鱼柳配蛏子意大利饭
Blue Kiss