2019-02-16
-朋友好醒目咁😎在前一日订定位, 如果唔系今日happy friday肯定要等好耐先有得入座。因为眼见门口好多人等。 环境坐得舒适、好有情调😍, 好适合情侣💞、朋友、家人聚脚嘅地方。服务态度一流,讲解详尽👍。 Set Dinner:酥香软壳蟹🦀牛肝菌🍄意大利饭 ($138)有是日餐汤、田园沙律🥗、 是日甜品、 餐饮。 软壳蟹系成只上, 炸得好松脆。 意大利饭煮得够creamy,味道适中, 饭嘅温度够晒热。 帆立贝墨鱼🦑汁烩意大利粉($82)🍝: 意粉食物好烟韧,配上墨鱼汁好入味。 加埋有蒜蓉粒一齐炒, 入味到晕。黑松露薯条($43): 最钟意薯条系粗薯条,食落口好丰富呀。 黑松露真系好黑松露, 代替茄汁嚟点薯条简直绝配!!!朱古力心太软🍫🍧 [甜品方面可以加$25转朱古力心太软 movenpick 云呢拿雪糕。]:呢个心太软真系好味得过份!!!😋 出面少少脆、个皮好软熟,一笃入去,啲朱古力浆涌出嚟‼️‼️ 本身我谂住同个朋友share一人一半,但系真系好好味。 食下食下...... 唔觉意食到只净一小淡嘅份量留畀佢食👉👈。==========地址:太子砵兰街412号地舖
==========
地址:太子砵兰街412号地舖