咁耐冇食过🔥烤鱼🐟梗系要食到最爽‼️最满足‼️同我一次过黎两种口味😎餐厅望到海景🌊,朋友仲话感觉更加”鲜”💦~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪鸳鸯烤鱼口味 • 海鲈鱼 ($328)拣左 👼🏻天堂 𝐱 地狱👹 (一辣 • 一唔辣)💁🏻‍♀️推介依个组合,因为个炉𝐊𝐞𝐞𝐩住滚,食到后期地狱会越黎越辣🌶️,就可以用天堂解一解辣,再继续黎过😈👼🏻金菠萝酸辣 : 加左切件既新鲜菲律宾菠萝🍍,配埋餐厅自制金汤底,够晒甜 • 几𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡👹魔鬼地狱 : 用左𝟑种唔同既辣椒🌶️ (印度魔鬼辣椒 • 中国魔鬼辣椒 • 普通辣椒干),多重辣香加埋,好惹味。钟意食辣既你要试下啦😝(每边都有大豆芽 • 莲藕片 • 莴笋片 • 黑木耳…配料)(*可拣麻度 • 辣度 • 酸度).食完鱼唔好浪费个汤底,嗌番𝟐碟配料过下瘾🍲▪三国演义 • 墨鱼三色滑 ($58/半份)三色分别系 : 南瓜 • 菠菜 • 原味,有墨鱼肉粒粒🦑 • 食落爽口弹牙▪雪花肥牛卷 ($88).以下𝟐款上枱后会加干冰😶‍🌫️有仙气即系要打卡📸▪ 咕噜咕噜元气九宫格 ($188)鸡肾 • 猪耳 • 海蜇 • 䈑笋
咁耐冇食过🔥烤鱼🐟
梗系要食到最爽‼️最满足‼️
同我一次过黎两种口味😎
餐厅望到海景🌊,朋友仲话感觉更加”鲜”💦

▪鸳鸯烤鱼口味 • 海鲈鱼 ($328)
拣左 👼🏻天堂 𝐱 地狱👹 (一辣 • 一唔辣)

(*可拣麻度 • 辣度 • 酸度)
食完鱼唔好浪费个汤底,嗌番𝟐碟配料过下瘾🍲
▪三国演义 • 墨鱼三色滑 ($58/半份)

▪雪花肥牛卷 ($88)

以下𝟐款上枱后会加干冰😶‍🌫️有仙气即系要打卡📸
▪ 咕噜咕噜元气九宫格 ($188)
鸡肾 • 猪耳 • 海蜇 • 䈑笋 • 拍青瓜 • 云耳 • 泡菜…🥢
𝟖款小食 & 正中间就放左干冰🧊
酸 • 辣 • 咸都有齐,开胃都可以好满足🫢

▪ 咕噜咕噜围炉肆甜 ($168)
▫️川菜中必有既经典甜品 : 清甜又爽滑既桂花🌼冰粉,加埋爆爆珠💥口感劲丰富
▫️四川小食 : 烟烟韧韧既金满地糍粑,面头有黄豆粉 • 黑糖🖤
旁边仲有士多啤梨🍓 • 糖丝须🤎

▪特色饮品
食辣一定要有大大杯既冻饮🍹依杯不得了👏🏻劲量𝟏.𝟑𝐋!唔洗就住就住饮😝
🈴唔食得辣解辣,食得辣既解暑!
▫️自柑堕乐 ($48)
(金橘 • 柠檬 • 菠萝 • 可乐)
比常见既柠乐🍋再多𝟐种生果香,有汽够𝐠𝐮𝐫🤎
▫️藕遇热情凤梨 ($48)
(百香果 • 菠萝 • 莲藕)
上层沙冰状,表面百香果果肉汁,酸酸甜甜 ,解腻一流💛

🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费