天外天

Above & Beyond
2024-01-24 2894 浏览
行过嚟天外天,一场正宗嘅味觉庆典喺度等紧我!开始嘅就系鲜虾锦卤云吞,弹牙嘅虾仁包裹喺滑嘅云吞皮入面,一啖系咁鲜口。烧卖方面,嚟嘅牛肝菌烧卖超级惹味,个个都爽弹得滞,入口即溶,真系令人回味无穷。肠粉又点会错过?脆皮海皇肠粉外皮香脆,蒸得啱啱好,入面嘅海皇更加鲜味四溢。亲,最正宗嘅流沙包就喺眼前!北海道牛乳奶皇流沙包简直系人间美味。一咬落去,浓郁嘅奶皇同流心夹击,滋味满分!至于柚子西米香芒布甸就嚟点撇清甜尾声,芒果幼滑,西米加爽口,一啖就爽过皮!想话畀你知,呢度嘅风景嘅确一流,食完饭仲可以望望靓景,令人食欲大增。真心推介你嚟试下,保证你食完会心花怒放🌸,一试难忘。记住哦,黎呢度食,一定要嚟趟精选点心之旅,每款嘢食都有佢独特嘅口感同香味,畀你食得开心,食得尽兴!🥢🍽️🍤