作为健康人生的我们, 星期六当然要去行下山啦我地行完大棠落返山后, 发现我地都唔够衫好鬼冻呀! 见到有蒸气窝/打边炉, 即刻狗冲入去!见到D间华苑, 好似系见到救星咁呀今次我地拣左蒸气窝, 都系二百几, 蒸气窝黎讲算平菜同饮品自助任扲!上枱冇耐见到一堆海鲜! 好吸引呀!鲍鱼好弹牙, 而且都几鲜甜, 重点系几大只, 第一样海鲜已经睇得出对办!真正的蛏子皇, 蒜香味渗晒入弹牙鲜甜的蛏子皇架, 好想食多只呀!龙趸件, 都算几多件下, 鱼味都几重, 鱼皮富骨胶原, 对皮肤好呀!海鲜食完后, 就系任点任食的环节, 有丸 鸡, 猪等等, 而我最爱的, 当然是自制的虫草花鸡X乌东, 鸡肉嫩滑, 而且鸡味渗晒落乌东, 太美味了, 建议要自制黎食下另外马拉膏都系必食, 松软美味, 好好味最后当然要食下个粥底啦, 集各家精华于一身, 太完美了总结, 食物服务都唔错, 估唔到是但入一间都有惊喜, 我太幸福了!
作为健康人生的我们, 星期六当然要去行下山啦
我地行完大棠落返山后, 发现我地都唔够衫
好鬼冻呀! 见到有蒸气窝/打边炉, 即刻狗冲入去!
见到D间华苑, 好似系见到救星咁呀
今次我地拣左蒸气窝, 都系二百几, 蒸气窝黎讲算平
菜同饮品自助任扲!
上枱冇耐见到一堆海鲜! 好吸引呀!

另外马拉膏都系必食, 松软美味, 好好味
最后当然要食下个粥底啦, 集各家精华于一身, 太完美了

2018-12-29