一直都几钟意食日本菜 / 日式野🇯🇵但天气开始凉🌬又想暖下身🤲🏻所以今次冇食鱼生刺身🍣拣左食热辣辣既日式家庭料理🥢再饮多碗热辣辣既浓汤🍲就够晒温暖啦🫶🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪和风定食 ($109)(汤 • 主菜 • 小菜 • 米饭 • 茶)▫️法式龙虾浓汤 (另加+$10) 真系浓稠,唔会水𝐍𝐞𝐥𝐍𝐞𝐥,仲舀到好多龙虾肉粒粒🦞▫️豚肉寿喜烧 : 豚肉够厚,仲有豆腐 • 芋丝 • 菇菇 • 京葱...好丰富🐷▫️菠菜豚肉梅子拌 : 酸酸地几开胃▫️米饭 : 系用日本既田牧越光米,食落好黏黏烟韧🍚▫️(冻) 蜜桃红茶🍑.▪自选沙律 ($58 • 𝟒款配料)拣左混合沙律菜底🥗(有埋甘笋丝🥕)配料有成𝟐𝐱种可拣,肉类 • 蔬菜 • 生果 • 果仁...都有🤩我就拣左枝豆 • (浓浓豆香)手工豆腐 • (超甜)蜜柑🍊 • (脆脆)烤合桃贴心位💕酱汁可拣另上 / 走酱,岩晒要𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐢𝐭既朋友仔啦💃🏻.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺堂食💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费🔺浓汤有素食款式💚~•~•~•~•
一直都几钟意食日本菜 / 日式野🇯🇵
但天气开始凉🌬又想暖下身🤲🏻
所以今次冇食鱼生刺身🍣拣左食热辣辣既日式家庭料理🥢
再饮多碗热辣辣既浓汤🍲就够晒温暖啦🫶🏻
▪和风定食 ($109)
(汤 • 主菜 • 小菜 • 米饭 • 茶)

法式龙虾浓汤

▫️菠菜豚肉梅子拌 : 酸酸地几开胃

▫️米饭 : 系用日本既田牧越光米,食落好黏黏烟韧🍚
▫️(冻) 蜜桃红茶🍑
▪自选沙律 ($58 • 𝟒款配料)

拣左混合沙律菜底🥗(有埋甘笋丝🥕)

🔺堂食💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费
🔺浓汤有素食款式💚