2018-05-06 34 浏览
一到夏天个人零舍闷闷不乐, 硬系食乜都唔开胃, 咁啱𠮶日闷闷地所以就相约咗一大班朋友仔试一啲辣辣地而又开胃嘅四川菜!呢间就系位于铜锣湾中心地带永光中心25楼嘅"川府宴"我早两日就开始订咗间房同依班好朋友大吃大喝, 一入到房好亲民嘅老板就介绍今日首选嘅靓𩠌菜畀我哋大家选择, 侍应就奉送餐前小食, 最后我哋叫咗鸡丝海蜇特色云耳、招牌大大粒辣子鸡、好好味嘅巴蜀水煮牛、开胃醒神嘅麻婆豆腐同埋我嘅挚爱回锅肉, 最后仲有蔬菜类嘅手撕包心菜, 等等... 亲民嘅老细仲送我哋每人一杯香甜好味嘅豆浆添!见到大家食得咁开胃, 我就知道今次冇介绍错, 啲朋友仔仲话下次一定要再嚟帮衬!证明我今次嘅推介系好成功嘅😌川府4人宴 $50现金券,优惠特价$10想买就去 www.imenu.hk  买http://imenu.hk/Mobile/Index/index/store_id/872

川府4人宴 $50现金券,优惠特价$10

想买就去 www.imenu.hk  买