Nonsense

餐厅: Nonsense
资讯:

呢间cafe可以食到人气【日式黑毛猪煲仔饭】&【日式卷蛋】温馨提示: 卷蛋每日限量件数,Book枱时记得留定!🐷黑毛猪肋肉日式煲仔饭 $168味道: 🌟🌟🌟🌟 (4/5)呢道菜可以话系港式x日式创意料理,餐厅采用「日式铁煲」代替「传统港式瓦煲」,而煲仔饭嘅精粹「煲仔豉油」亦用上「日式甜酱油」代替,酱油亦亳不吝啬地多,非常滋味😋 中间加个半熟温泉蛋,感觉都几日式!煲仔饭表面铺满黑毛猪、杂菌、卢笋,卖相整齐吸引, 黑毛猪几好食,质地偏肥韧,加埋酱油,味道更浓!米饭粒粒分明有咬口,拌匀蛋汁同酱油依劲正!食到最底仲有少量嘅饭焦添👍🍓蝶豆花草莓日式卷蛋 $48🍮法式焦糖布丁+$12味道: 🌟🌟🌟🌟 (4/5)卷蛋一定系呢间餐厅嘅主角!Book枱嘅时候记得早啲留定🤔 今次嗌呢款系超吸睛嘅蓝色蝶豆花卷蛋,蛋糕质地湿润软熟,中间嘅Cream好厚身好滑,食得出少少草莓酸酸甜甜味道,不过味道再浓啲会更好食😆 法式焦糖布丁+$12 都可以试吓嘅,迷你size,3-4啖食哂,蛋香好够,布丁滑溜溜,甜度啱啱好👍其他款式嘅卷蛋:🧡特浓伯爵茶日式卷蛋💚日本小山园抹茶卷蛋❤️玫瑰芋泥日式卷蛋劲想试!!但我7点去到已经买
呢间cafe可以食到人气【日式黑毛猪煲仔饭】&【日式卷蛋】
温馨提示: 卷蛋每日限量件数,Book枱时记得留定!

🐷黑毛猪肋肉日式煲仔饭 $168
味道: 🌟🌟🌟🌟 (4/5)

🍓蝶豆花草莓日式卷蛋 $48
🍮法式焦糖布丁+$12
味道: 🌟🌟🌟🌟 (4/5)

其他款式嘅卷蛋:
🧡特浓伯爵茶日式卷蛋
💚日本小山园抹茶卷蛋
❤️玫瑰芋泥日式卷蛋

劲想试!!但我7点去到已经买晒🥺
再三叮嘱!Book枱时记得早啲留定!