2023-09-10 309 浏览
呢日同朋友系附近吉吉烧烧烤完,之后见时间尚早就决定再直落一齐去食下糖水😌之后朋友介绍咗呢间,我哋沿路行过去。发现呢丁都几隐蔽,真系唔系住天水围唔会知🤣跟住我哋两大两细总共叫咗4样嘢share 食😌不过其中既芒果乳酸冰因为太心急食无影到相🥲呢个牛奶冰既绵绵冰无想像中咁出色,我哋另外仲叫咗个芒果乳酸冰不过无影到相。我哋一致认为呢个冰就好食好多。而跟牛奶冰一齐既焦糖布丁就好好食,好够焦糖同奶味,食咗半个都唔会觉得「漏」。因为我哋系烧烤完直落食糖水,加上咁热既天气,呢杯冰救咗我哋🤣 饮落好够芒果味,同埋够解渴呢个个窝夫都有90分,因为入面有麻糬!同埋唔会太干,加埋cream 同红豆一齐食都几夹。因为红豆本身都偏甜,加埋麻糬窝夫一齐食就岩岩好!而个雪糕就系普通既曲奇雪糕🤣

跟住我哋两大两细总共叫咗4样嘢share 食😌
不过其中既芒果乳酸冰因为太心急食无影到相🥲

饮落好够芒果味,同埋够解渴

抹茶麻糬窝夫(跟曲奇雪糕)

2023-08-13
$55 (宵夜)
抹茶麻糬窝夫(跟曲奇雪糕)