2019-06-05
其实我真系好钟意食西餐,周不时都会去揾西餐食下。 而因为住系天水围,所以其实Bello dining 都几常去,由佢刚开张食到而家😜。 今日专登黎食个下午茶,好似系第一次食下午茶,原来呢时间都生意唔错,都坐左一半枱。 叫左 鸭胸蔬菜卷 同鸡扒蕃茄意粉,蔬菜卷真系唔系到到有得食,所以我通常一见到餐牌有我就会叫,果然Bello dining 都唔会令我失望😋😋鸡扒意粉就不过不失,冇乜特别,不过鸡扒 腌得唔错,够入味。今日就食左呢两款。 等我将之前食既都同大家分享下😁香蒜蚬肉意粉,蚬肉冇沙,意粉有少少辣辣地。南瓜带子意大利饭,好重南瓜味,2个人食太溜,4个人order其他野一齐share 就岩岩好烧鸡,好大只,一烧好就上枱,好热 所以好难分开佢。 但烧鸡好 juicy😋冇记错应该系西冷牛扒,叫5成比到我地,牛扒有肉味,扒菜好食。 唯一不足系个汁麻麻地,所以我都系就咁食/点黑醋食😜
叫左 鸭胸蔬菜卷 同鸡扒蕃茄意粉,
唔会令我失望😋😋
鸡扒意粉就不过不失,冇乜特别,不过鸡扒 腌得唔错,够入味。
今日就食左呢两款。 等我将之前食既都同大家分享下😁
香蒜蚬肉意粉,蚬肉冇沙,意粉有少少辣辣地。