2022-04-10
🌴 𝔽𝕝𝕒𝕥 𝕄𝕠𝕦𝕟𝕥𝕒𝕚𝕟 ℂ𝕒𝕗𝕖 (𝕋𝕚𝕟 𝕊𝕙𝕦𝕚 𝕎𝕒𝕚)元朗多咖啡饮同美食大家都知,估唔到天水围都有间可以饮下咖啡既地方,仲要系正西铁站隔离。 已经三访🤣因为实在太方便了!主食有All Day Breakfast、Burger 同自选盖饭,轻食得一款bagel 同少量cake.-🍔 推荐安格斯芝士汉堡,份量大到可以两个人share,再配上炸到香脆既蕃薯条,大满足!虾肉薯饼汉堡味道都唔错,唔系虾饼式既虾堡😂系直接一粒粒虾仁。但个薯饼加芝士食落会油左小小,芥末酱都中和唔到🫣之前朋友试过All Day Breakfast ,该有既野都有但可能个牛角包🥐太细,望落去唔够丰富同特别,不过不失,唔特别推荐。-🍹 Iced Cappuccino好香,酸味比较突出而且够冻。Hot Latte 偏nutty 而且几香,拉花唔求祈☺️ 不过就唔多推荐Dirty ,之前饮过麻麻地🫠-Cafe 多数系户外坐位、有3-4 个高枱既位置系室内。夏天大家最好带定蚊怕水🐞又或者好似我咁坐一糖入面(隔离佢地间糖水舖),有冷气唔怕俾野咬😬 🐕 顺带一提Cafe Pet Friendly ,出面仲有个flowe
Cafe 多数系户外坐位、有3-4 个高枱既位置系室内。
🐕 顺带一提Cafe Pet Friendly ,出面仲有个flower wall 俾大家带埋宠物影相。🌸