2024-11-04
🌵天水圍隱世·寵物友善·打卡Cafe ☕️好少入天水圍嘅我,今日約咗朋友行屏山文物徑,睇下文物古蹟,順便發掘一下附近有冇餐廳食嘢,搵到間好打卡📸嘅Flat Mountain cafe,仲要係🐕🦺寵物友善,下次要帶埋狗狗去先😆。餐廳以湖水藍白色設計,種有🌵巨型仙人掌,簡單又舒適。🍳🥐🍄大啡菇全日早餐 $118~ 芝士大啡菇、牛油果、煙肉、炒蛋、茄汁豆、薯餅、沙律菜、牛角包,超級豐富、份量十足。如果素食者,可以走煙肉。🦀🍔 酥炸軟殼蟹煙肉漢堡 $128~ 呢個漢堡好豐富,有軟殼蟹、煙肉、蕃茄、沙律菜、千島醬,仲有超多番薯薯條,又甜又脆。☕️Mocha 朱古力咖啡 $42 ~靚靚嘅飛馬拉花,味道正常,唔會太甜太苦。🥤OREO 鮮奶咖啡 $58~ 🌟推介呢杯凍飲,香濃咖啡、雲呢拿雪糕、Oreo曲奇,變咗Affogato曲奇版,正👍🏻👍🏻👍🏻📍 Flat Mountain Cafe (天水圍)香港新界天水圍屏山上璋圍249號地下2號舖
🍳🥐🍄大啡菇全日早餐 $118
🦀🍔 酥炸軟殼蟹煙肉漢堡 $128
☕️Mocha 朱古力咖啡 $42
~靚靚嘅飛馬拉花,味道正常,唔會太甜太苦。
🥤OREO 鮮奶咖啡 $58
📍 Flat Mountain Cafe (天水圍)
香港新界天水圍屏山上璋圍249號地下2號舖