🌵天水围隐世·宠物友善·打卡Cafe ☕️好少入天水围嘅我,今日约咗朋友行屏山文物径,睇下文物古迹,顺便发掘一下附近有冇餐厅食嘢,揾到间好打卡📸嘅Flat Mountain cafe,仲要系🐕‍🦺宠物友善,下次要带埋狗狗去先😆。餐厅以湖水蓝白色设计,种有🌵巨型仙人掌,简单又舒适。🍳🥐🍄大啡菇全日早餐 $118~ 芝士大啡菇、牛油果、烟肉、炒蛋、茄汁豆、薯饼、沙律菜、牛角包,超级丰富、份量十足。如果素食者,可以走烟肉。🦀🍔 酥炸软壳蟹烟肉汉堡 $128~ 呢个汉堡好丰富,有软壳蟹、烟肉、蕃茄、沙律菜、千岛酱,仲有超多番薯薯条,又甜又脆。☕️Mocha 朱古力咖啡 $42 ~靓靓嘅飞马拉花,味道正常,唔会太甜太苦。🥤OREO 鲜奶咖啡 $58~ 🌟推介呢杯冻饮,香浓咖啡、云呢拿雪糕、Oreo曲奇,变咗Affogato曲奇版,正👍🏻👍🏻👍🏻📍 Flat Mountain Cafe (天水围)香港新界天水围屏山上璋围249号地下2号舖
🌵天水围隐世·宠物友善·打卡Cafe ☕️

🍳🥐🍄大啡菇全日早餐 $118

🦀🍔 酥炸软壳蟹烟肉汉堡 $128

☕️Mocha 朱古力咖啡 $42
~靓靓嘅飞马拉花,味道正常,唔会太甜太苦。

🥤OREO 鲜奶咖啡 $58

📍 Flat Mountain Cafe (天水围)
香港新界天水围屏山上璋围249号地下2号舖
2024-11-04