2021-03-11
以前系旧铺都食过几次,估吾到搬左新铺后,铺面大左,坐得比以前阔落左,环境靓左之余,食物质素都依旧keep到下午茶时间黎食,系好抵食既,可以简lunch set/tea set,lunch set $50-60左右,已经包埋餐汤,tea set就平小小,$40左右,但就无包餐汤既,份量好足,饮埋杯野都好饱下由于夜晚黎食都系9吋pizza,但就吾系set都已经要差吾多一百,所以呢个pizza既lunch set真系好抵食,pizza set都有几款简既,呢个蚬肉千岛菠萝pizza($62),蚬肉虽然吾多,但配搭埋千岛酱同芝士,好yummy,而且个批底系薄脆黎既,吾会食到好济,而且一个pizza分到6件,份量绝对够同朋友happy share今次叫左2个lunch set,先讲讲个餐汤先餐汤-每次都有机会吾同,今次系忌廉南瓜汤,饮得出系真系用南瓜打成蓉既汤,吾系罐头汤黎,南瓜味几浓几香,汤比较杰身,如果可以creamy d会更好卡邦尼意粉-失色左d,呢个系无烟肉系里面既,少左烟肉无咁香,个汁虽然可以做到挂面既感觉,但整得太过杰身,而且味道偏淡小小餐饮-呢度都系间小cafe,所以都有好几款咖啡
今次叫左2个lunch set,先讲讲个餐汤先
餐饮-呢度都系间小cafe,所以都有好几款咖啡简下,而且重有花茶tim~但我就觉得呢度既奶茶吾错,有茶味之余,重吾会苦涩,几滑口,而且餐饮重几大杯下
呢度食满$100就会有一个印,草满5个印重可以换蛋糕一件tim!天水围黎讲,呢间食西餐都真系高质!