2020-11-10 250 浏览
哩间系我最近嘅新宠💛系由台中引入主打纯天然无添加嘅台式饮品😍佢嘅饮品好多都有养生/美颜功效(想知有咩功效可以碌落去睇写有功效嘅饮品餐牌📝),女生必试!👧🏻佢有文青风嘅装修,啱哂各位买完杯嘢饮打下卡🌾• • • • •🧚🏻‍♀️黑糖桃胶冬瓜柠檬🧚 [$30]因为𠮶日行到太热,所以专登拣冬瓜茶系列,饮完真系超解渴💦佢嘅甜度固定,但可以少冰😛饮落去柠檬味比冬瓜味重🍋酸酸甜甜咁😜个底好多黑糖桃胶,咬落偏爽口,又唔会好甜😝真系饮得多都唔会有罪恶感🤪• • • • •佢喺尖沙咀山林道,同一条街仲有几间出名嘅小店 e.g.栀子/九份茶舍,同朋友一齐去可以一次过帮衬几间😉店主同店员都好好礼貌,临走𠮶阵店主明明系入面做紧嘢,都专登跳出嚟讲byebye🤣真系超级Nice🥰• • • • •📝餐牌:

佢有文青风嘅装修,啱哂各位买完杯嘢饮打下卡🌾

🧚🏻‍♀️黑糖桃胶冬瓜柠檬🧚 [$30]
饮落去柠檬味比冬瓜味重🍋酸酸甜甜咁😜