2024-07-25 2131 浏览
今次趁住佢装修完即刻book房再试!食过咁多放题鸡煲,佢真系最好食最抵食性价比又高。佢个鸡煲系有埋肥肠,众所周知肥肠煮得唔好嘅话真系有浸味好臭,呢一间佢嘅招牌简直就系肥肠鸡煲肥肠好入味啲鸡又唔会(鞋) 不过我唔系好食得辣,我都系拣BB辣🤭 仲可以无限encore鸡煲🧏🏼‍♀️ 之后拣火锅汤底,一定要拣花胶鸡呀 ,滚起咗一定要饮番啖靓汤👐🏻跟住就到第二个戏肉海鲜拼盘-鲍鱼啊虾啊贵妃蚌不过呢佢𠮶啲大只嘅贝壳类呢就要睇时令嘅,有机会次次都唔同㗎,不过呢鲍鱼𠮶啲就一定会有啦 (啲鲍鱼贵妃蚌𠮶啲系识郁)今次装修完老板增设咗有黑柏叶仲有牛骨髓(我唔肯定佢系咪叫呢个名好似个棉花糖咁白雪雪𠮶啲)鲍汁牛肉丸(限量丸免费)之后再食就要俾钱🤌好似,仲特登揾个大圆形嘅转盘吸落个火锅度🤭即刻相机食先😆😆 佢个即炸响铃卷都好正🤓 ,食足3个钟 正!下次再encore!

2024-05-09
用餐时段