2020-06-21 66 浏览
听朋友讲天水围颂富商场开左一间唔错既日本餐厅,好吸引!而且食物种类丰富,选择多,高质又抵食,刺身,火锅,饭类,乌冬定拉面都任君选择啊!今日星期五放工,一于同朋友一齐黎试下! 呢度环境唔错,7点几已经排晒队要等位啦!玄米茶都好好饮,茶味香浓! 天鸟既选择实在太多啦,睇左餐牌好一阵,最后先决定到食呢度既厨师推介海胆吞拿鱼七色丼。 入面嘅材料好丰富,要多角度影先可以带出丰富嘅一面,有碎葱拖罗,吞拿鱼,海胆,油甘鱼,大甜虾,三文鱼,鲜带子,全部都大大粒,又新鲜,想唔流口水都唔得,所有我想食既都系齐到啦!正到爆!大推!食完呢度既刺身饭,其实已经好满足,但因为呢度既鱼生都好新鲜,未够侯既我地最后重要左板马粪海胆添啊!

听朋友讲天水围颂富商场开左一间唔错既日本餐厅,好吸引!而且食物种类丰富,选择多,高质又抵食,刺身火锅,饭类,乌冬定拉面都任君选择啊!

玄米茶都好好饮,茶味香浓!