2010-08-24
我同家姐见呢间近排都几多好评所以决定俾次机会佢...点知..前一晚打电话问左系开2pm..所以我地食完lunch后好准时2pm就到左, 但系间铺仲系 '准备当中'.. 之后我地成2.15pm入左去佢都仲系执紧野..环境唔系十分洁净=.=.. 不过天时气都冇办法o既..跟住叫左奶冻, $25, 以呢个价钱佢唔算系好食... 好普通唔够滑!冇花奶做TOPPING..有d hea.. 10分俾5分叫左心太软加绿茶雪糕$48, 个雪糕球好细加上有好明显的冰粒!又冇绿茶味.. 10分俾4分心太软系中size.. 中规中矩, 味道唔会太甜, 有些少朱古力味, 外层唔会太硬or太sticky..但系流心稀得滞! 10分俾6分跟住个原味souffle等左15分中, $35.. 一试成个即刻shrink左落去..好明显系未熟! 而且蛋腥味好重!根本冇可能食落去... 最后cancel左... 都几无奈 1分都唔想俾如果价钱系平d 的话仲叫ok.. 但系卖得贵d客要求高都好正常..所以今次overall 系喊..