2023-01-04
之前要OT,所以喺公司附近夜晚食啲嘢再上返去搏杀,同几个同事一齐落咗去food court,其实我都做过装修好型架,夜晚仲有DJ打碟,完全唔似food court , 叫咗几样嘢share😊我哋叫咗个龙虾汤喇沙,泰式牛肉糯米饭,依家仲有个新嘅贺年套餐,红烧花胶鲍鱼蛋面配蔬菜捞起芝麻酱,旅行仲叫咗个甜品share,紫薯麻薯窝夫,最后就叫咗d手工啤酒🍻chill下龙虾汤喇沙,份量都好多,而且喇沙汤都好浓郁,再配上米粉同油面,而且都好多海鲜😂红烧花胶鲍鱼蛋面配蔬菜捞起芝麻酱,充满新年浓郁嘅气氛,花胶好厚身,而且鲍鱼都好爽🥹泰式牛肉糯米饭,真系好特别,而且钟意食辣嘅朋友一定要叫,糯米饭+肉碎+金不换捞埋一齐炒,so yummy 😉紫薯麻薯窝夫,超浓紫薯味配上杏仁奶紫薯雪糕,仲有麻薯窝夫,好烟韧😌