餐厅: Chatterbox Express
资讯:

2021-07-15 103 浏览
放工嚟到朋友太古城楼下 揾饭食 好耐冇去星加坡呀又话有旅游戏泡嘅真系好挂住新加坡嘅嘢食呀咁就嚟咗呢间装修风格现代嘅 餐厅 佢最出名系海南鸡饭不过上次试过啦今次是特别啲嘅嘢 今晚想食新加坡肉骨茶配油饭 肉骨茶真系好入味好有胡椒味再配好趣嘅油炸鬼 我朋友就嗌咗个星洲海鲜炒贵刁 里面海鲜好够分量好有镬气 炒得好好味 加配咗个 蒜蓉炒生菜感觉都健康嘅另外我就嗌咗小食系咸蛋黄鸡翼 真系好够浓味 做得好松脆 重点少得过饭后甜品啦 我哋就嗌咗个唔太甜嘅椰子雪糕咖央三文治 椰子味浓重有架香味感觉好夹就算好饱都食得落呀饮品方面就嗌咗个四季柑汁酸酸咪咪咁都几开为夏天呢啱啱晒great dinner
great dinner

椰子雪糕咖央三文治