餐厅: Sugar
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-01-20 2536 浏览
之前疫情位于East Hong Kong里面既Sugar暂停营业左好耐😳🙌🏻作为东区打工人,见到呢排都开翻之前朋友就揾我去chill下😆💖环境可能位于酒店里面,环境够晒格调🥰,夜晚去室内唔算多人座得好舒服,有打卡既小圆台同沙发位之余,又有现场DJ 有气氛💗食物🍴Pork & Vegetable DumplingsSpicy Ginger Vinegar Sauce菜肉云吞、辣汁姜丝醋 $95🍴Mini Beef Burgers (3pc)Crispy Bacon, Zuni Pickles, Tomato, American Cheese💗迷你芝士汉堡包、牛肉🥩、蘑菇🍄、酸青瓜🥒、蕃茄🍅、生菜🥬、香蒜蛋黄酱 $145🍴Chicken KaraageHoney Mayoster Sauce日式炸鸡件、蜜糖沙律酱 $125私心推介下超足料既迷你汉堡包😍比想像中size大大个适合share🍔里面有厚厚juicy既牛肉🤤好多汁够晒诚意!!而炸鸡有水准皮好薄身😚💗🥂Yu-Colada 值得一提sugar里面有0%选择 就算第二日翻早都唔怕啦😚好清新柚子味够refreshing🍊整体觉得食物高质又

食物
🍴Pork & Vegetable Dumplings
Spicy Ginger Vinegar Sauce
菜肉云吞、辣汁姜丝醋 $95

🍴Mini Beef Burgers (3pc)

🍴Chicken Karaage
Honey Mayoster Sauce
日式炸鸡件、蜜糖沙律酱 $125

🥂Yu-Colada

整体觉得食物高质又打卡😌💖而且价钱合理,如果唔想去普通餐厅同人逼,呢度绝对系个好选择🧡下次试下🥂
mini beef burgers
mini beef burgers