招聘中
月薪
餐厅: Chatterbox Express
资讯:

2024-03-18 51 浏览
最近好想去新加坡因为我好挂住新加坡嘅美食但发现因为Taylor Swift喺𠮶度开演唱会好多嘢贵嫁咗,所以喺香港食住新加坡嘢先😀今晚和朋友嚟咗chatterbox Express我哋点咗几款食物🐔文南海南鸡饭-鸡肉的脂肪比例较少,啖啖肉,比较清新,好啱我口味。主食配有鸡汤,可以暖一暖个身。🍖新加坡肉骨茶配白饭-肉骨的份量不少都有三条,每条都好厚肉,有少许脂肪一层层夹住,同平时食开的不一样,充满油香。 ☕️有机苹果茶-全日餐牌加$8还可以升级做套餐。点了有机苹果茶试试,好香苹果味,是冇额外加糖的,几好。小食还点了素炸春卷和蒜蓉炒小棠菜。有肉之余又有菜,真系食得健康一点之余又开心。🫶🏻

最近好想去新加坡
因为我好挂住新加坡嘅美食
但发现因为Taylor Swift喺𠮶度开演唱会
好多嘢贵嫁咗,所以喺香港食住新加坡嘢先😀

今晚和朋友嚟咗chatterbox Express
我哋点咗几款食物