2018-01-16 1377 浏览
[ 机会难得 | 相隔两年半先再食到👅]••男朋友系呢间餐厅既熟客,佢成日去食影相比我😾成日想去食,但又无机会,因为佢星期日唔开,平时又收2pm🤷🏻‍♀️有时要男朋友买早餐过黎比我先食到,但当然要新鲜滚热辣食先正架嘛😋🔥-🔹沙嗲牛肉西多士($29)⭐️9.5/10西多炸到金黄色,好靓😍而且炸得好挺身,唔会一切开就塌哂👍🏻沙嗲牛肉份量都好多,多到漏哂出黎🐮外层炸得好脆口,有轻微蛋香🐣沙嗲味相对突出,牛肉切成细细粒🐮(其他同类餐厅系大大块 我觉得细粒比较合适),配牛油炼奶,无咁甜,同沙嗲好配合🤤唔好又咸又甜得太极端,真系好好味啊❤️-▫️另外仲叫左乐园炒米粉($60)🍝有雪菜肉丝、餐肉、椰菜、蛋,听落好似好普通,但又好食🤔炒得好干身,味道刚刚好👍🏻▫️炸猪扒包($32)🐷乐园既炸猪扒鸡扒不用多说,但系连个包都劲脆!牛油味劲浓,好好味呀🤤(因为假期唔做鸡扒🐔我想食鸡扒呀😩)-🔺以上系早餐份量🙊平时要返工,无机会食到,难得放假又早起身,紧系要食哂所有想食既野😈--更多食评ig: hungrykays 💁🏻‍♀️
[ 机会难得 | 相隔两年半先再食到👅]

🔹沙嗲牛肉西多士($29)⭐️9.5/10