2022-07-12
呢间小店系太和,门外看似平平无奇,但食物质素非常高,真系隐世高质餐厅👍🏻👍🏻👍🏻感受到厨师好用心整每一道菜🤩🤩🤩晚市都坐满哂人,想黎都系book定位比较好。今次已经系再次回顾啦,一定要分享比大家🧡加拿大慢煮保湿猪鞍配青苹果蓉 $228+$18 配有是日餐汤和饭品呢个必点,猪鞍望落劲厚身以为会好干,点知入口劲juicy,厨师煮得刚刚好,锁住哂肉汗,果然冇改错名👍🏻👍🏻👍🏻猪鞍有浓郁黑椒香味,如果想清清味蕾,可以点青苹果🍏蓉refresh一下👍🏻👍🏻👍🏻我连薯蓉都劲高质,非常creamy又有薯粒,多层口咁,我同男朋友都对呢个主食赞不绝口🧡香煎刺身带子龙虾汁意大利饭 $188用龙虾🦞汁煮成橙色意大利饭,每一啖意大利饭都劲爆味,完全吸收晒龙虾汁。而带子又够大粒,入口鲜甜👍🏻👍🏻👍🏻🧡是日餐汤我2次黎都系唔同的汤,上次系蘑菇🍄汤,今次味道似蕃茄🍅沙甸鱼味,好特别嘅味道,好开胃
🧡加拿大慢煮保湿猪鞍配青苹果蓉 $228
+$18 配有是日餐汤和饭品