2022-10-01 57 浏览
💕面谱大埔小店多箩箩,其中太和呢间车仔面小店好有特色,装修以中式面谱做主题,菜式名充满玩味,感觉系一间好有诚意嘅小店🥰每款配料都用心制作,各有特色,配上浓郁嘅酱汁加上枱头嘅酸萝卜同辣菜脯,味道丰富同朋友各自点咗唔同配料,好欣赏餐厅唔会因为叫多咗𩠌而比少啲份量,呢方面系几值得赞一赞,特别推介以下几款配料🤗🔸沙嗲牛柏叶-牛柏叶索晒沙嗲汁,又香又惹味🔸谱仔卤鸡翼尖-卤得好入味,份量又多,性价比高🔸古早味牛腩-牛腩炆得软腍,充满浓郁腩汁香🔸瑞士留学鸡翼-肉质滑嫩,食落甜甜哋,个人最爱呢款配料🔸秘鲁腩仔肉-半肥腩肉入口即融,卤得好够火喉🔸失恋酸斋-甜甜酸酸嘅味道,为麻辣汁带嚟不一样嘅味道🔸是旦麻辣汁配: 瑞士留学鸡翼 秘鲁腩仔肉 失恋酸斋 酱烧猪颈肉 港撑溏心蛋🔸Hea底牛腩汁配: 麻甩辣鱿鱼 沙嗲牛柏叶 万年卤大肠 泡仔老鸡翼尖 古早味牛腩 陈皮鱼蛋🔸腐乳生菜🥬连生菜份量都系大大份,够晒抵食,加上腐乳汁几正
💕面谱

🔸沙嗲牛柏叶-牛柏叶索晒沙嗲汁,又香又惹味
🔸谱仔卤鸡翼尖-卤得好入味,份量又多,性价比高
🔸古早味牛腩-牛腩炆得软腍,充满浓郁腩汁香

🔸瑞士留学鸡翼-肉质滑嫩,食落甜甜哋,个人最爱呢款配料
🔸秘鲁腩仔肉-半肥腩肉入口即融,卤得好够火喉
🔸失恋酸斋-甜甜酸酸嘅味道,为麻辣汁带嚟不一样嘅味道

🔸是旦麻辣汁

🔸Hea底牛腩汁

🔸腐乳生菜🥬
连生菜份量都系大大份,够晒抵食,加上腐乳汁几正