2022-09-23 1622 浏览
💡受到沙爹牛关注组既影响令牛牛突然人气急升 变咗红牌阿姑 星期六下午一点几到😅等左半个钟到我地座位唔多 坐得几亲密一人煮一人招呼 所以 #你要静候再静候不过老板娘好nice要食好野 等都合理既食完拿拿临走 因为后面有千几对眼𥄫住👀😂✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎⍥ 沙嗲牛汤面 ❙ $45😌我谂无十年都至少八年,冇食过公仔面呢家野,但我明白到⋯沙爹牛跟公仔面永远都系最岩key🫂为左沙牛我愿意🤟🏻卖相得得地,成碗沙嗲海咁🤣唔系hea用一pat汁挞上去,汤头浓稠,挂汁无难度!但食落就些少失望🥲沙嗲唔够浓真系唔够浓郁!!花生香都好薄弱,辣味又唔出🫡牛肉稔多丁丁我地会更buy!唔知拣面猪登+捞面会唔会就解决到🤧🤧🤧⍥ 卵蛋秘制麻辣叉烧饭 ❙ $62等左四五个字有饭食啦🤩急不及待要开动,um…系普通半肥瘦叉烧,街买货色似的,秘制麻辣汁相当重口味,少少麻辣应该系人都接受到,一定要捞饭食!😳㶶边太阳蛋系加分位,仲有少少蛋汁湿润啲米饭又抢到分,但总体唔系必叫idem 🤔⍥ 盐烧厚切牛脷芯 ❙ $48🤭正正方方既牛脷芯够晒有口感,油脂都有,香系几香,不过无咩味道,盐味建议可以加强,食落
💡受到沙爹牛关注组既影响

✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎ ✐ ✎

⍥ 沙嗲牛汤面 ❙ $45

⍥ 卵蛋秘制麻辣叉烧饭 ❙ $62

⍥ 盐烧厚切牛脷芯 ❙ $48
🤭正正方方既牛脷芯够晒有口感,油脂都有,香系几香,不过无咩味道,盐味建议可以加强,食落有啲到喉唔到肺既感觉😅

2022-09-17
午餐