一早book左枱为好朋友庆祝生日,订左神秘晚餐同加咗$288订咗个星球甜品,原本都好期待依餐晚餐 。点知去到被通知要坐吧枱,我哋当然不接受,个waitress就话有张普通枱可以比我哋坐但要个半钟交枱,一般酒楼、餐厅如果系节日分两段时段我会明白,但当日只系闲日正常系唔应该,而且我book枱时完全冇人同我讲系坐吧枱,无奈唔想扫朋友庆只有屈就,那个神秘晚餐就认真唔掂,份量少、d嘢食淡而无味,虽然明白系主张要食得健康少盐少油但真系完全冇味,我谂都唔需要详细介绍个神秘晚餐有d咩食,就睇吓有冇其他朋友试过同我意见相同,最后侍应非常准时差不多个半小时就出埋个星球甜品跟住就叫我哋埋单,张单食咗$2000几,抵唔抵、好唔好食真系见人见志,但离谱嘅系个甜品都未吃完就要我交枱,我和朋友都拧头表示永冇下次!