2023-06-09
呢间秋香喺屯门区都几隐世,通常屯门地胆先识,但食过既都强烈推荐佢,话超好食!平时都几多人,想去就记住要BOOK定位先。首先佢个店名已经好有诗意,,入到去都有好怀旧既感觉,有好靓既酒吧,又有柔和灯光,侍应都有好好既招呼,细心讲解餐牌。原来佢宜家做紧平日星期一至四 ladies night promotion, ladies会有一杯free cocktail, 今晚系洛神花Gin, 一坐低就有得饮,好开心🤩。我今晚叫左: 🔸️ 辣三文鱼他他爆脆大混酱 ($128,8.8/10)呢个系佢既新菜式!脆脆十分之脆,再配埋三文鱼同鱼子酱加混酱,好有口感。其实佢个三文鱼都唔辣既。 🔸️ 盐烧白鳝煲仔饭 ($238,9.5/10)呢个超级推荐!佢地既煲仔饭系好出名。呢个盐烧白鳝煲仔饭更加系每日限量,好彩今日食到!一上碟个样就劲吸引!有5旧烧白鳝围住一粒生蛋黄,佢煲仔饭好特别,唔系用瓦煲,系用铁镬仔,比较西式感觉。烧白鳝烧得超香,超级肥美,鱼油味好香,咬落肉汁爆破,仲要炭烧味超香。赞!个饭mix 埋葱花同蛋黄汁同少少樱花虾,味道层次丰富,口感都好正!极力推介😊 🍸 洛神花cocktail (FREE😍,9/
🔸️ 辣三文鱼他他爆脆大混酱 ($128,8.8/10)
🔸️ 盐烧白鳝煲仔饭 ($238,9.5/10)
🍸 洛神花cocktail (FREE😍,9/10)
呢杯free cocktail 都好易入口,洛神花好fresh,饮完有少少微醺,令到个dining experience 更加enjoyable.