🎀太子。支持香港小店 爆馅脆卜卜饺子☺️🎀🪄店名* #馄饨仔媾饺子妹🔮地址* 太子砵兰街379D号地下11号舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$142 (1人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_太子剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_港式➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵讲起太子饺子 我念大家一定都系去某间排晒长龙既热门饺子店 但系今次我发现呢间超级高质既港式饺子店 相当高分!虽然店铺细间 大约可以容纳6人 但都建议大家一试😍仲可以外卖生饺tim~地铁站D出口 过对面马路就系 店面仲好可爱tim😙🍽️食物质素🍽️店铺虽小 但五脏俱全👍佢地提供超多款饺子及云吞可以选择 有传统味道(白菜,洋葱,香菇鲜肉等)仲有店铺特色(白玉樱虾,蟹黄,芝士) 另外有小馄饨,不同面类,各款凉拌小食以及自家制无糖凉茶等 仲有贴心地为素食者提供建议💕👀评分💖💖💖💖💖🪄至尊蟹黄鲜肉拼白玉樱虾鲜肉饺煎饺$55味道震惊左我 估唔到系劲好食!两款都各有特色 蟹黄鲜肉饺入面有一粒粒蟹籽好爽口 蟹黄味十分浓郁 增加口感~另外白玉樱虾饺食落好似瑶柱肉饼酿左入饺子甘 好特别 未试
🎀太子。支持香港小店 爆馅脆卜卜饺子☺️🎀

🪄店名* #馄饨仔媾饺子妹
🔮地址* 太子砵兰街379D号地下11号舖🔮
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$142 (1人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐厅环境🎵

🍽️食物质素🍽️

🪄至尊蟹黄鲜肉拼白玉樱虾鲜肉饺煎饺$55
味道震惊左我 估唔到系劲好食!两款都各有特色 蟹黄鲜肉饺入面有一粒粒蟹籽好爽口 蟹黄味十分浓郁 增加口感~另外白玉樱虾饺食落好似瑶柱肉饼酿左入饺子甘 好特别 未试过呢个味道😙两款饺子爆晒肉馅超级满足 外皮够薄脆卜卜 但入面仲可以保持到够juicy😋

🪄葱油拌面$38
呢个价钱真系超抵食 佢地个酱料调配得刚好 唔会过于油腻或者太咸 呢个已经好值得加分!另外好中意个面质地 幼身及够烟韧 好快就已经食晒成碗 劲想encore

🪄麻辣枝竹$34
胆粗粗叫左个麻辣枝竹试下😂但系我都系高估左我食辣既程度😂但如果食得辣系可以一试 佢地有加入辣粉,辣油及芝麻 味道不错~

🪄饮品-菊花杞子茶$15
呢款系店铺自家制凉茶 无落糖十分健康👍即刻下晒火

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️