bookmark咗超~级~耐~近期爱上左食canele嘅我突然醒起大家都大赞佢哋嘅canele,所以今次终于轮到我呢个outdate foodie去拜访!可惜去到先发现原来weekend先有canele🥲唯有下次再去啦!ღ 樱花虾豆乳担担赞岐汤乌冬 $𝟴𝟴汤底豆乳味非常浓郁,樱花虾嘅咸香配上香甜嘅豆乳味,好夹✨略嫌乌冬普通,无咩口感ಠ_ಠ但加埋担担肉碎同埋豆腐,整体几得意~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬ღ 烤鸡生吐司 $𝟵𝟴好食!!照烧鸡扒厚肉juicy,加埋七味粉、蛋黄酱同黑醋生菜,味道层次丰富,好满足~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬ღ 𝗙𝗼𝗻𝗷𝗶 𝗠𝗮𝗽𝗹𝗲 𝗖𝗮𝗳𝗲 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟰𝟱一场嚟到当然要试吓特别啲嘅咖啡啦!^_^枫糖latte,枫糖味唔太出,同普通latte冇咩大分别~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬枫子珈琲 @fonji.cafe✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓

ღ 樱花虾豆乳担担赞岐汤乌冬 $𝟴𝟴

ღ 烤鸡生吐司 $𝟵𝟴

ღ 𝗙𝗼𝗻𝗷𝗶 𝗠𝗮𝗽𝗹𝗲 𝗖𝗮𝗳𝗲 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟰𝟱
一场嚟到当然要试吓特别啲嘅咖啡啦!^_^
枫糖latte,枫糖味唔太出,同普通latte冇咩大分别~

枫子珈琲 @fonji.cafe
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ
✵ 𝒓𝒆𝒎𝒂𝒓𝒌𝒔
╰┈➤ 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗯𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 • 本身见到最多人打卡嘅sofa位要三人或以上,加上book位嘅时候都无晒sofa位,所以都冇特别问可唔可以坐~不过之后见到原来两位都可以坐,大家如果想坐sofa的话不妨问一问店员😚